Autopech? OHRA helpt u goed en voordelig weer op weg

De OHRA Autoverzekering kunt u aanvullen met een aantal modules zodat u bij autopech altijd de juiste hulp krijgt. In binnen- en buitenland, op ieder tijdstip van de dag of week.

In binnen- en buitenland verzekerd van pechhulp

Niemand zit op autopech te wachten. Niet in Nederland en zeker niet in het buitenland. En áls het u overkomt is het natuurlijk wel prettig om goed verzekerd te zijn. Vaak valt de schade onder de dekking van uw standaard autoverzekering, maar een mechanische of elektronische storing bijvoorbeeld niet. 

OHRA biedt u slimme en voordelige modules om uw WA, WA plus of All Risk verzekering aan te vullen. Zoals de autoverzekering met pechhulp.

OHRA Autoverzekeringen: flexibel en voordelig

De module pechhulp Nederland is een uitstekende aanvulling op uw OHRA Autoverzekering. Dat geldt ook voor onze extra modules schade inzittenden, ongevallen inzittenden en accessoires. Pech in het buitenland is alleen meeverzekerd als u een All Risk autoverzekering heeft.

Ontdek de gunstige voorwaarden van onze autoverzekeringen en bereken uw premie.

Autopech voorkomen is beter dan genezen

Autopech is nooit te voorspellen, maar u kunt wel het risico verkleinen. Gaat u op vakantie? Zorg er dan voor dat uw auto in topconditie is. Laat uw auto in elk geval op tijd controleren en check zelf voor vertrek zaken als bandenspanning, oliepeil en koelvloeistof.

Probeer verder om uw auto tijdens de rit zo min mogelijk te belasten en voorkom dat u met een zwaarbeladen auto en caravan bergop in de file komt te staan. Want dat vraagt veel van uw auto. Vooral van uw koppeling en koeling.

Tips bij autopech

Ga goed voorbereid op reis en zorg dan dat u in elk geval:

  • een schadeformulier in uw auto bewaart; 
  • op vakantie het telefoonnummer van de OHRA Hulpdienst en uw relatienummer bij de hand houdt: ze staan op de groene kaart
Bekijk voor een exacte omschrijving van de hulpverlening en vergoedingen in de polisvoorwaarden.

Doe de autovakantie-check

Op vakantie met de auto? Met onze autovakantie-check gaat u relaxed de weg op