OHRA Autoverzekering met de extra dekking Pechhulp Nederland

Met de OHRA Autoverzekering met de extra dekking Pechhulp Nederland bent u goed verzekerd bij autopech en wordt u 24/7 geholpen in Nederland. Kies ook voor de voordelig oplossing van OHRA!

Perfecte aanvulling op uw autoverzekering

Autopech, het kan u zomaar overkomen. Mechanische of elektronische storingen vallen meestal niet onder de dekking van een WA, WA plus of All Risk autoverzekering. Gelukkig heeft OHRA de extra dekking Pechhulp Nederland.

Met deze extra dekking kunt u rekenen op: 

  • 24/7 pechhulp in Nederland en dus ook in uw woonplaats;
  • Directe reparatie van uw auto. Is reparatie niet mogelijk? Dan heeft u recht op vervoer van uw auto naar de dichtstbijzijnde dealer, garage of een adres naar keuze;
  • Vervoer naar huis van de andere personen in de auto;
  • Vervangend vervoer voor maximaal drie dagen als uw auto niet binnen 24 uur gerepareerd kan worden.

Ook bij ongeval bent u bij OHRA optimaal verzekerd

Kan uw auto en/of gekoppelde aanhanger door een ongeval niet meer rijden? Dan heeft u met de OHRA Autoverzekering recht op hulpverlening in binnen- en buitenland en een vergoeding van de kosten. Met ‘ongeval’ bedoelen we niet alleen een verkeersongeval, maar ook brand, diefstal, blikseminslag of een botsing met een loslopend dier. Natuurlijk moet de hulpverlening wel mogelijk zijn. Bij een natuurramp of een andere noodsituatie is dat niet het geval.