Uw auto verzekeren bij OHRA

Iedere autobezitter in Nederland moet zijn auto verzekeren. U kunt zowel uw auto als de auto van uw partner of kind op uw naam verzekeren.

Uw auto verzekeren

Ook als u niet elke dag in uw auto rijdt, moet uw auto verzekerd zijn. In Nederland bent u verplicht minimaal een autoverzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) af te sluiten. Veroorzaakt u als automobilist schade bij een ander? Uw autoverzekeraar vergoedt dan de schade van de gedupeerde.

Het kan gebeuren dat OHRA of een andere autoverzekeraar uw aanvraag voor een autoverzekering geweigerd heeft. U kunt uw auto dan verzekeren bij Rialto. U kunt zelfs een auto verzekeren zonder rijbewijs. Voorop staat dat u nooit onverzekerd de weg op mag. Als u niet verzekerd bent, kunnen de financiële gevolgen bij een schade die u veroorzaakt namelijk erg groot zijn.

Gezinsautoregeling

Als u al een auto heeft verzekerd op uw eigen naam en u wilt een tweede (of derde) auto verzekeren op uw eigen naam, dan profiteert u van de voordelen die gelden voor uw eerste auto. Dit heet de gezinsautoregeling.

OHRA biedt u flexibiliteit

Bij OHRA bepaalt u zelf hoe uw auto verzekerd is en betaalt u nooit te veel. Minstens zo belangrijk is dat we er voor u zijn als u ons nodig heeft. Ons kwaliteitskeurmerk garandeert u uitstekende klantenservice.

Bereken uw premie

Zo sluit u eenvoudig uw verzekering af