Bij OHRA op uw naam een andere auto verzekeren

Alle autobezitters zijn verplicht hun auto minimaal WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) te verzekeren. U kunt bij OHRA op uw naam de auto van uw partner of kind verzekeren. Het is bij ons niet mogelijk de auto van een vriend/kennis op uw naam te verzekeren.

Welke auto op uw naam verzekeren?

U kunt als eigenaar van een auto het beste onder uw eigen naam een autoverzekering afsluiten. Zo bent u onderweg goed verzekerd. Maar natuurlijk kan het zijn dat u een andere auto verzekeren wilt op uw eigen naam. Bijvoorbeeld de auto van uw partner of kind.

Auto van uw partner of kind op uw naam verzekeren

U kunt de auto van uw partner of kind op uw naam verzekeren als hij op hetzelfde adres als u woont. U geeft dan aan dat uw partner of kind de regelmatige bestuurder is van de auto. Let op: de schadevrije jaren die worden opgebouwd komen op uw naam te staan.

Overname schadevrije jaren

Als uw partner of kind later zelf een autoverzekering wil afsluiten, dan neemt OHRA het aantal schadevrije jaren die op uw naam staan over als:

  • uw partner of kind aantoont dat hij de regelmatige bestuurder was. Hiervoor moet hij zelf een verklaring regelen bij de verzekeraar;
  • u het goed vindt dat de schadevrije jaren worden gebruikt voor de verzekering van uw partner of kind.

Voordelig en goed verzekerd bij OHRA

Welke auto u ook wilt verzekeren, de OHRA Autoverzekering is een goede keuze. Niet alleen hebben we een scherpe premie, u kunt ook rekenen op een uitstekende klantenservice.